Veckomail V.8

1. Tisdag
2. Onsdag
3. Torsdag

4. Poker-VM
5. Årsmöte

6. Sök till nästa styrelse

7. Kommande datum

8. Veckans uggla


1. Tisdag

Morgondagens brädspelskväll utgår då ansvarig är upptagen på annat håll. Däremot blir det rollspel på onsdag. Se nedanstående punkt för mer information.

2. Onsdag

Då förra veckans TexMex-rollspel inte blev av på grund av för lågt deltagande flyttas det istället till onsdag denna vecka. Det äger dock inte rum på stupan, utan på Kafé Myran (Alsättersgatan 15E) någon gång efter 18.

3. Torsdag

På torsdag är Tova Harrius ansvarig och stupan är öppen som vanligt. Det är även poker-VM. Se nedanstående punkt.

4. Poker-VM

Årets sista gren i Västgötamästerskapen är poker (Texas hold’em) och äger rum efter 19 på stupan på torsdag. Mer information ges på plats.

5. Årsmöte

Västgöta Nations årsmöte äger rum vid klockan 18 den 28 februari i U-min. (Den lediga sal med lägst nummer i C-husets U-korridor) Mer information finns i kallelsen som skickades ut kort innan detta veckomail.

6. Sök till nästa styrelse

Västgöta Nation söker en ny styrelse för det kommande verksamhetsåret. Om du känner att det är något som passar dig, eller känner någon som skulle passa i styrelsen, kan du kontakta valberedningen på val@vastgota.nation.liu.se. Du kan läsa mer om styrelsens (föreslagna) roller och arbetsområden i nationens stadgar. Har du frågor kan du kontakta nuvarande styrelse på styrelse@vastgota.nation.liu.se.

7. Kommande datum

  • 21 februari: Poker-VM
  • 28 februari: Årsmöte

8. Veckans uggla

OwO vad är detta?

Kom ihåg: När stupan är öppen kan du ringa 0761-400897 för att bli insläppt.