Veckomail V.9

1. Fredag
2. Årsmöte/Nästa styrelse
3. Kille-VM
4. Caps-VM
5. Kommande datum
6. Infogöten tackar för sig
7. Veckans Barbro


1. Fredag

På fredag händer det mycket på stupan. Vid 18 öppnar stupan för årsmöte (punkt 2) och efter det blir det caps-VM (punkt 4). Sen är det vanlig stupankväll resten av kvällen. Hugo Hörnquist är ansvarig.

2. Årsmöte/Nästa styrelse

Nationens årsmöte äger rum 28 februari klockan 18, på stupan. En kallelse skickades ut som separat mail för ett tag sedan. På mötet ska en ny styrelse väljas. Om du vill vara del av nästa styrelse är det bara att maila valberedningen@vastgota.nation.liu.se och berätta vilken post du är intresserad av. Det vi först och främst är ute efter är qurator, kassör och lokalgöte.

3. Kille-VM

I förra veckans kille-VM segrade Alexander Rehnman. Claes Hardesköld och Hugo Hörnquist kom på andra respektive tredje plats.

4. Caps-VM

Nu på fredag är det dags för VM i caps, en ädel sport där små runda objekt ska kastas i större, vätskefyllda, runda objekt. Alla är välkomna. Deltagande är gratis, men deltagarna står själva för drycken. Är man snål har stupan gratis kranvatten.

5. Kommande datum

  • 28 februari: Årsmöte, caps-VM
  • 29 maj: 29 maj

6. Infogöten tackar för sig

Det här är verksamhetsårets sista veckomail och troligen det sista veckomail jag skriver. I snart tre år har jag varit ansvarig för veckomailen, men nu är det dags att gå vidare och lämna över till någon annan. Jag önskar min efterträdare lycka till och tackar för att ni stått ut med mig under de här åren.

7. Veckans Barbro

En bro där en bar ligger. En bar-bro.